Hubungi saya:

Hubungi saya:

Monday, 17 August 2015

TUTORIAL KEMASAN LEHER HUJUNG ZIP SOROK

SALAM SEJAHTERA dan ASSALAMUALAIKUM
wah..mementanglah brukben dh topup..lelaju upload tuto yek
curi masa sikit yek..jahitan melambak lagi tu tgh beratur
mntak maap la nk mmblog kejap..

nak iklan sat ni deyh:
 
kalo nk cari kain cotton yg cecantik gred aaa bidang 45, jom follow instagram yan tau (cotton_for_u). hah tu dia..yan aktif kat ig je lo ni..malaih bebeno nk update kat page...pakai insta je senang...bukak2 je full gambar...cepat pun cpt ye takk...dah ape tunggu lagi..pi install instagram kat phone tu cpt...hihu...ok dh bis iklan..sori yek...hihuuu

ari ni nk masukkan tuto yg dh lama trbengkalai dlm fb tu
tuto mentuto kemasan leher ujung zip sorok..tanpa banyak mmbebel..lets go check it outtt
kalo bnyk bebel jap lg anak duk haru ngaco ummi die nk menaip dgn jayanya.


rujuk gambar :

 







 







 tadaaaa..dah pun siap..(ni lapik leher baju yan...lebar sikit blkng tu..yg picture kat tuto atas tu baju anak yan..haha..jangan pening plak..ni saja nk tunjuk gmbar hok kemasnya tu kan...


see  perbezaan dgn cara lama..sbnrnye boleh je kalo nk jahit cara kiri tu sbb masa blaja jait dulu pun hok asasnye yan blja cara mcm tu je. yang ni sesaja la nak bagi nmpk ala2 butik gitu kan..mmg kemas la..bila dh lama mnjait ni mesti la nk improve diri...jgn asyik senang lenang berada ditakuk yang lama..ehhh?? hihi...

tara...ni la baju anak yan...baju yan ade gak..wajibla sedondanggg jait baju ngn anak dara sorang tu..hihuuu...
baju yan nnt tunjuk lain entry...

No comments:

Post a Comment